Akvaportalen har fått nytt design

Nå har det begynt å bli noen år siden Akvaportalen ble lansert, og nettsiden har hatt samme design siden den gang.

Det gamle designet hadde derimot noen åpenbare problemer med at det lastet inn tregt, ikke var spesielt bra på mobiler, og hadde litt problemer med at det var vanskelig å se hva som var lenker i teksten.

Av den grunn har jeg fått tatt med tid til å oppdatere designet til å fungere litt bedre. Selve designet er så enkelt som mulig, for her er det innholdet som skal være i fokus.

Fremtiden til Akvaportalen

De som har sjekket innom Akvaportalen de siste årene har nok lagt merke til at det ikke skjer så all verdens her. Kanskje dukker det opp en artikkel i ny og ne, og kanskje oppdateres noe av det gamle innholdet med oppdatert info.

Men de helt store oppdateringene har uteblitt.

Trolig blir det heller ingen store oppdateringer her de neste årene. Å utvikle innhold til Akvaportalen tar veldig lang tid, og en artsprofil for en fisk kan ta mange, mange timer. Her må jeg sjekke drøssevis av ulike kilder, finne bilder jeg har lov til å gjengi, og selvsagt skrive teksten til å bli en sammenhengende tekst.

Jeg prøver derimot å få ut noen artikler fra tid til annen når muligheten byr seg til det.

Da jeg utviklet Akvaportalen for noen år siden var jeg student som hadde mye tid til hobbyene mine. Nå er det derimot jobb, barn og mye ansvar, så det blir naturligvis ikke like enkelt å legge så mye tid i hobbyprosjekter som dette. Og selv om jeg får inn litt småpenger fra annonsene her er det på ingen måte nok til at jeg kan forsvare å bruke arbeidstid på prosjektet.

Når det er sagt merker jeg at det fortsatt mangler gode nettsider med informasjon om god akvaristikk på norsk.

Legg igjen en kommentar